Skip to content
Klantenservice: 088-9007707 info@yebbo.nl Bezoek ons op Facebook

Stroom & gas

Kies hieronder het contract wat bij u past.

Particulier en klein-zakelijk gebruik
Je hebt een aansluiting die niet groter is dan 3*80A en/of een G25 gasmeter.
Meer informatie
Grootzakelijk & multisite gebruik
Je hebt een aansluiting die groter is dan 3*80A en/of G40 gasmeter.
Meer informatie

Particulier en klein-zakelijk gebruik:

Je hebt een aansluiting die niet groter is dan 3x80A en/of een G25 gasmeter. Gefeliciteerd, je bent kleinverbruiker!
Dat betekent dat je direct via de site uit kunt rekenen wat je als voorschot gaat betalen.

Vast contract

Je wilt natuurlijk een faire prijs betalen voor je energie. Als je die gevonden hebt wil je ook de zekerheid dat de prijzen de komende tijd niet gaat stijgen. Een vast contract is dan ideaal voor jou! Als je je aanmeldt, krijg je op dat moment de scherpste prijs voor het contract dat je kiest. Deze prijs zet je vast voor 1, 2 of 3 jaar. Je krijgt een vaste prijs per kWh elektriciteit en per m3 gas. Deze prijs verandert niet zolang je contract loopt.

1, 2 of 3 jaar vast zetten? Je hebt de keuze om een vast contract te nemen al gemaakt. Je wilt dus zekerheid. Je kunt voor écht zeker gaan door het contract 3 jaar vast te zetten of voor net iets minder zeker door een 1 jarig contract te nemen. Het voordeel van een 1-jarig contract is dat de prijs net iets lager is dan voor een 2- of 3-jarig contract. Het voordeel van een 2- of 3-jarig contract is dan weer dat je niet, over 1 jaar, ineens een compleet en misschien veel hoger tarief betaalt.

Variabel contract

Je houdt wel van een uitdaging en neemt de gok op een voordelig tarief. Een variabel contract is dan de uitkomst. Je bent vrij om op te zeggen wanneer je wilt en je energieprijs verandert mee met de markt. Als je je aanmeldt betaal je de op dat moment geldende prijs voor elektriciteit en gas. Deze prijs wijzigt elke maand, daarna wordt de prijs opnieuw berekend. De nieuwe prijs gaat mee in de markt, is deze gestegen dan gaat de prijs omhoog maar is deze gedaald dan gaat vanzelfsprekend de prijs naar beneden. Ja, je hebt zowel een variabel energietarief als een variabel contract. Dit laatste betekent dat je maandelijks op kunt zeggen. Het tarief wijzigt elke maand automatisch naar de dan geldende tarieven, deze vindt je op je factuur.

Grootzakelijk & multisite gebruik:

Je hebt een aansluiting die groter is dan 3x80A en/of G25. Dit betekent dat je grootverbruiker bent.
Wij bieden diverse producten aan voor grootzakelijke aansluitingen en multi-sites. Een multi-site is een groep van aansluitingen die bij elkaar worden afgerekend. Denk aan een bedrijf met meerdere panden.

Voor zowel grootzakelijk als multi-site zijn alle onderstaande producten leverbaar.

Vaste prijs – bepaalde tijd (elektra en/of gas)

Er wordt een vaste prijs afgegeven voor alle aansluitingen. Deze geldt voor een bepaalde looptijd, dit kan 1,2 of 3 jaar zijn. Hiermee heb je zekerheid van een vaste prijs voor de volledige looptijd.

APX (beursprijs) 15 min prijs met opslag voor bepaalde tijd (elektra)

Dit is een bepaalde looptijd contract, dus 1,2 of 3 jaar.
Van de GV aansluitingen wordt het werkelijke verbruik per kwartier afgerekend tegen werkelijke beursprijzen. Van de KV aansluitingen wordt het werkelijke verbruik afgerekend tegen gemiddelde dag- of maandprijzen óf indien het een uitleesbare slimme meter is, ook tegen kwartierprijzen.
Over de beursprijs betaald u een opslag voor onbalans en handeling, deze is afhankelijk van het volume en profiel van de aansluitingen.

APX (beursprijs) maandprijs met opslag voor bepaalde tijd (elektra)

Dit is een bepaalde looptijd contract, dus 1,2 of 3 jaar.
Van de GV en KV aansluitingen wordt het werkelijke verbruik per maand afgerekend tegen werkelijke maandbeursprijzen. Over de beursprijs betaald u een opslag voor onbalans en handeling, deze is afhankelijk van het volume en profiel van de aansluitingen.

Stroom & gas tarieven:

Hieronder vind je de tarieven van Yebbo. Onze tarieven veranderen elke eerste dag van de maand.
Je kunt hieronder selecteren op looptijd en het contract dat je wenst.
Bij ons krijg je altijd groene energie én we doen niet aan regiotoeslag. Wil je meer weten over energiebelasting, kijk dan hier.

Back To Top